Artvin Sel : Kentin farklı noktalarında yaşanan seller ve hopa'da bazı evlerin artvin'de sel felaketinde 7 kişi hayatını kaybetti, biri çocuk 2 kişi ise kayboldu.

Artvin Sel : Kentin farklı noktalarında yaşanan seller ve hopa'da bazı evlerin artvin'de sel felaketinde 7 kişi hayatını kaybetti, biri çocuk 2 kişi ise kayboldu.. Artvin'de yaşanan sel felaketi nedeniyle birçok yol kapandı. Artvin'de meydana gelen sel afeti nedeniyle başbakanlık afad koordinasyonunda 31 kişilik afad. Çalışmaların devam ettiği bölgede, can kaybının olmadığı bildirildi. Son dakika artvin'de şiddetli yağış sel meydana geldi yusufeli barajı i̇nşaat şantiyesi zarar gördü 12.07.2020 turkey. Kayıp 1 çocuk ise meteoroloji̇ genel müdürlüğü, gece sel ve heyelan felaketinin yaşandığı artvin için halen devam.

8 kişi hayatını kaybetti, 17 yaralı var. Çalışmaların devam ettiği bölgede, can kaybının olmadığı bildirildi. Kayıp 1 çocuk ise meteoroloji̇ genel müdürlüğü, gece sel ve heyelan felaketinin yaşandığı artvin için halen devam. Artvin valiliği yaptığı açıklamada selden dolayı 7 kişinin öldüğünü 2 kişinin de kayıp olduğunu artvin'de dün akşamdan bu yana süren sağanak yağışların sel ve heyelana yol açması sonucu 7 kişi. Artvin'de sel nedeniyle 8 kişi hayatını kaybetti.

N4cj Xxajidlbm
N4cj Xxajidlbm from www.netordu.com
Artvin'in hopa i̇lçesinde sel felaketi nedeniyle meydana gelen heyelanda 4 katlı binanın çökmesi sonucu 3 kişi hayatını kaybetti. Artvin sel felaketi haberleri tüm detaylarıyla ve son dakika artvin sel felaketi gelişmeleriyle artvin artvin sel felaketi. Artvin'de sağanak yağış sonucu oluşan sel ve heyelanda 8 kişi hayatını kaybetti. Artvin'deki bir köyde evleri su bastı, 5 araç toprak altında kaldı. Sundura mahallesinde selin tetiklediği heyelanda 4 katlı bina çöktü. Artvin'in borçka ve murgul ilçelerinde dün akşamdan bu yana etkisini sürdüren sağanak yağış nedeniyle bazı evler sular altında kaldı. Artvin'den otomobille erzurum'a giderken sele kapılmaktan son anda kurtulan muhammed geyik o anları anlattı. Artvin valisi kemal cirit, gazetecilere yaptığı açıklamada, sel ve heyelan nedeniyle il genelinde 7 ölü ve 1 kayıp olduğunu, hasar tespit çalışmalarının sürdürüldüğünü söyledi.

Artvin'de sel nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 8'e yükseldi.

Artvin , tarihinin en büyük sel facialarından birini yaşıyor. En son artvin sel felaketi haberleri anında burada. Artvin valiliği yaptığı açıklamada selden dolayı 7 kişinin öldüğünü 2 kişinin de kayıp olduğunu artvin'de dün akşamdan bu yana süren sağanak yağışların sel ve heyelana yol açması sonucu 7 kişi. Sağanak karadeniz'de sadece sele değil heyelana da yol açtı. Kentin farklı noktalarında yaşanan seller ve hopa'da bazı evlerin artvin'de sel felaketinde 7 kişi hayatını kaybetti, biri çocuk 2 kişi ise kayboldu. Artvin sel felaketi haberleri tüm detaylarıyla ve son dakika artvin sel felaketi gelişmeleriyle artvin artvin sel felaketi. Artvin'de sel nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 8'e yükselirken, 1'i çocuk 3 kişi kayıp. Artvin sel indir, artvin sel videoları 3gp, mp4, flv mp3 gibi indirebilir ve indirmeden izleye ve dinleye bilirsiniz. Valilikten açıklama artvin valiliği'nce sel ve heyelan felaketi ile ilgili internet sitesi üzerinden yazılı açıklama yapıldı. Artvin'in borçka ilçesinde gece boyunca etkili olan şiddetli yağışlar sel ve su taşkınlarına neden oldu. Artvin'den otomobille erzurum'a giderken sele kapılmaktan son anda kurtulan muhammed geyik o anları anlattı. İlçedeki bazı ev ve iş yerlerinin zemin katlarını su bastı. İçerisindekilerle birlikte bir otomobili sele kapıldığı, bir aracın artvin'den otomobille erzurum'a giderken sele kapılmaktan son anda kurtulan muhammed geyik o.

Artvin'de sel nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 8'e yükselirken, 1'i çocuk 3 kişi kayıp. Artvin'deki bir köyde evleri su bastı, 5 araç toprak altında kaldı. Kayıp 1 çocuk ise meteoroloji̇ genel müdürlüğü, gece sel ve heyelan felaketinin yaşandığı artvin için halen devam. Artvin, tarihinin en büyük sel facialarından birini yaşadı. Sağanak karadeniz'de sadece sele değil heyelana da yol açtı.

Once Artvin Simdi Rize Sel Nedeniyle 2 Kisi Hayatini Kaybetti Iklim Haber
Once Artvin Simdi Rize Sel Nedeniyle 2 Kisi Hayatini Kaybetti Iklim Haber from www.iklimhaber.org
Artvin 'de sağanak yağış sel felaketine neden oldu. + orman ve su i̇şleri bakanı veysel eroğlu, artvin'in hopa ilçesinde meydana gelen sel ve heyelanlarda ölenlerin sayısının sekize yükseldiğini açıkladı. Borçka ilçesinde derelerin taşması sonucu bazı yollar kapandı. Sundura mahallesinde selin tetiklediği heyelanda 4 katlı bina çöktü. Artvin'de sel nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 8'e yükselirken, 1'i çocuk 3 kişi kayıp. Artvin'in hopa i̇lçesi'ndeki sel felaketinde ölenlerin sayısı 8'e yükselirken, kayıp 1 çocuğun aranmasına bu sabah yeniden başlandı. Artvin'de 50 yılın sel felaketi yaşandı. Artvin'de meydana gelen sel afeti nedeniyle başbakanlık afad koordinasyonunda 31 kişilik afad.

Son dakika artvin'de şiddetli yağış sel meydana geldi yusufeli barajı i̇nşaat şantiyesi zarar gördü 12.07.2020 turkey.

İlçedeki bazı ev ve iş yerlerinin zemin katlarını su bastı. Artvin sel felaketi haberleri tüm detaylarıyla ve son dakika artvin sel felaketi gelişmeleriyle artvin artvin sel felaketi. Son dakika haberine göre artvin'in borçka ilçesinde şiddetli yağış, sel ve heyelana neden oldu. Artvin'de meydana gelen sel afeti nedeniyle başbakanlık afad koordinasyonunda 31 kişilik afad. Sağanak yağışla birlikte oluşan selin dere yatağını doldurduğu ve korkuya neden olan o anlar kameralara yansıdı. Artvin'de sağanak yağış sonucu oluşan sel ve heyelanda 8 kişi hayatını kaybetti. Özellikle metrekareye 255 kilogram yağışın düştüğü hopa ilçesinde büyük yıkım yaratan sel nedeniyle, hopa'nın rize, artvin ve. En son artvin sel felaketi haberleri anında burada. Artvin'de yaşanan sel felaketi nedeniyle birçok yol kapandı. Son dakika artvin'de şiddetli yağış sel meydana geldi yusufeli barajı i̇nşaat şantiyesi zarar gördü 12.07.2020 turkey. Çalışmaların devam ettiği bölgede, can kaybının olmadığı bildirildi. Borçka ilçesinde derelerin taşması sonucu bazı yollar kapandı. Artvin'de sel nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 8'e yükseldi.

Sağanak yağışla birlikte oluşan selin dere yatağını doldurduğu ve korkuya neden olan o anlar kameralara yansıdı. + orman ve su i̇şleri bakanı veysel eroğlu, artvin'in hopa ilçesinde meydana gelen sel ve heyelanlarda ölenlerin sayısının sekize yükseldiğini açıkladı. Artvin'de meydana gelen sel ve toprak kaymasının ardından hopa'da çok sayıda iş yeri ve araç sular altında kaldı. Son dakika haberine göre artvin'in borçka ilçesinde şiddetli yağış, sel ve heyelana neden oldu. En son artvin sel felaketi haberleri anında burada.

Artvin De 50 Yilin Sel Felaketi 8 Olu 17 Yarali Haberler Milliyet
Artvin De 50 Yilin Sel Felaketi 8 Olu 17 Yarali Haberler Milliyet from i2.milimaj.com
İçerisindekilerle birlikte bir otomobili sele kapıldığı, bir aracın artvin'den otomobille erzurum'a giderken sele kapılmaktan son anda kurtulan muhammed geyik o. Artvin'de sel nedeniyle 8 kişi hayatını kaybetti. Artvin'de 8 kişi hayatını kaybetti orman ve su i̇şleri bakanı veysel eroğlu, artvin'in hopa ilçesinde meydana gelen sel ve. Artvin sel indir, artvin sel videoları 3gp, mp4, flv mp3 gibi indirebilir ve indirmeden izleye ve dinleye bilirsiniz. Artvin'de sel nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 8'e yükseldi. Artvin'deki bir köyde evleri su bastı, 5 araç toprak altında kaldı. Artvin, tarihinin en büyük sel facialarından birini yaşadı. Artvin'de sel felaketinde 8 kişi hayatını kaybetti, 1 çocuk ise sel sularına kapılarak kayboldu.

4 katlı bina çöktü, vatandaş.

Artvin çoruh üniversitesi hopa yerleşkesi'nde de sel nedeniyle hasar oluştu. 4 katlı bina çöktü, vatandaş. Kılıçdaroğlu'ndan artvin'de hayatını kaybedenler için başsağlığı mesajı. Artvin ve rize'de etkili olan sağanak yağış sel baskınlarına neden oldu. Artvin'de sel nedeniyle 8 kişi hayatını kaybetti. İçerisindekilerle birlikte bir otomobili sele kapıldığı, bir aracın artvin'den otomobille erzurum'a giderken sele kapılmaktan son anda kurtulan muhammed geyik o. En son artvin sel felaketi haberleri anında burada. Artvin'in borçka ilçesinde gece boyunca etkili olan şiddetli yağışlar sel ve su taşkınlarına neden oldu. Artvin'de sağanak yağış sonucu oluşan sel ve heyelanda 8 kişi hayatını kaybetti. + orman ve su i̇şleri bakanı veysel eroğlu, artvin'in hopa ilçesinde meydana gelen sel ve heyelanlarda ölenlerin sayısının sekize yükseldiğini açıkladı. Kentin farklı noktalarında yaşanan seller ve hopa'da bazı evlerin çökmesi sonucu tam 7 kişi hayatını kaybetti. Artvin 'de sağanak yağış sel felaketine neden oldu. Artvin'in hopa i̇lçesinde sel felaketi nedeniyle meydana gelen heyelanda 4 katlı binanın çökmesi sonucu 3 kişi hayatını kaybetti.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook